Kurser & Walkshops

Adress: Hulta Byagården 2, 511 99 Sätila

Telefon: 0703-483120

KREAFIX HÄLSA

DÄR RÖRELSE FÖRÄNDRAS FÖR ATT FÖRBÄTTRA DITT VÄLMÅENDE

KURSER & WALKSHOPS

Lär dig gå rätt / Spring med känsla / Walkshops

Kurser & Walkshops gång och löpning


Kurser med Kreafix Hälsa, rörelseträning för alla och i sällskap med andra. Kreafix Hälsa erbjuder flera olika typer av kurser och Walkshops. 


En kurs är oftast vid flera tillfällen, vanligtvis 3 st á 90 min och en Walkshop är vid ett tillfälle och under 120 min. 


Alla kurser sker med fokus på ökad medvetenhet, hitta din känsla och övningar varvat med teori och praktik. Träningen bedrivs utomhus i härlig miljö vid underbara Lygnern och på stigar runt om i Sätila. 

Kurser

Vid tre tillfällen tränar du i tillsammans med andra i grupp. Att träna i grupp ger dig stora upptäckter i din egna rörelse men även i andras och tillsammans blir upptäckterna ännu större och bestående. 


Rörelsecoachningen varvar övningar med reflektioner och samtal för att öka din medvetenhet om hur din kropp fungerar och reagerar.


Du får med dig:

Kroppens funktion i rörelse, Övningar för att stärka upp rörelsen, Praktiskt uppleva en förändring och Ökad medvetenhet om hur du fungerar. Grupperna består av maximalt sex personer och vid mindre än tre amälda ställs kursen in. 

2. Spring med känsla


Kurs för dig som vill få en bättre rörelse när du springer,  bli mer avslappnad och hitta ett bättre flyt där du känner att du får energi. Fokus är på att hitta en skonsam och skön känsla när du springer. Träningen passar både dig som joggar då och då och dig som springer långt. Du upptäcker hur du springer, får övningar som stärker din kropps rörelse och hittar ett flyt i löpningen i olika tempon från jogg upp till springa. Frågor varvas med reflektioner och diskussioner.

1. Lär dig gå rätt


Tänk på att alla de steg du går i vardagen påverkar dig och att en förändring kan göra stor skillnad i ditt välmående. Vet du om att om att många av oss går runt och har ont? Att gå på ett skonsamt sätt skapar energi och en lätthet i ditt sätt att gå. Att gå på ett skonsamt och energieffektivt sätt skapar bättre förutsättningar för att kunna röra dig och göra det du vill, varje dag. 

Walkshop


Walkshop för dig som vill få en bättre rörelse när du går och bli mer avslappnad samt vill minska på smärta och spänningar i kroppen. Walkshopen är en lugn promenad med inslag övningar för rörelse och förändring av ditt sätt att gå.  


• Få mer energi

• Minska på smärta

• Minska på spändhet och stelheter

• Öka din medvetenhet om hur du rör dig

• Känn rörelsefrihet


Lär dig gå naturligt och må bra!

Utforska hur du rör dig


Under 2 timmar utforskar du din rörelse, hur den påverkar dig i din vardag och vad du kan förändra för att må bättre. 

• Vi befinner oss utomhus.  

• Kläder och skor efter väder.

• Betalning med faktura, Swish eller Actiway för att din anmälan är godkänd. 

• Anmälan är bindande.

Lär dig gå rätt


Vi möts vid samlingsplatsen och därifrån rör vi oss i underbar miljö vid Lygnersstrand eller i Marstrand beroende på vilken Walkshop du skall delta i. 


Förmiddagen innehåller: 

• Funderingar, diskussioner och reflektioner kring vardagsrörelse.  

• Hur vi går och hur det påverkar hur vi mår. 

• Att praktiskt börja lära sig att känna skillnad på naturligt rörelsemönster och skapat rörelsemönster.

KREAFIX HÄLSA

FÖRÄNDRAR RÖRELSE

Vet du om att många av oss går runt och har ont? Jo, det är faktiskt sant!

Att gå på ett mer skonsamt sätt och som kroppen är tänkt, minskar smärta och skapar energi. Öka din medvetenhet och lär dig gå skonsamt.

 

Mer om rörelsecoach Ellinor och Kreafix Hälsa

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved

SNABBLÄNKAR


Kreafix Hälsa     |     Utbud


Kurser     |     Om oss


Kontakt

KONTAKTA OSS

Telefon: 0703-483120

Adress: Hulta Byagården 2, 511 99 Sätila